A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

АДРЕНАЛІН, ШВИДКІСТЬ, ДРАЙВ

Дата: 10.04.2024 13:18
Кількість переглядів: 32

Фото без опису

 

ОЗО Богуславський академічний ліцей № 1 навчає учнів, виховує, формує і розвиває в них здібності та обдарованість. Цього року неодноразово ми презентували успіхи ліцеїстів за підсумками участі їх у Всеукраїнських олімпіадах із шкільних дисциплін, конкурсах, оглядах, спортивних змаганнях. Це — результат їх серйозного відношення до навчання та активної участі у гуртках, музичній і спортивній школах, «Льодограї».

А сьогодні ми розповімо про учнів, які займаються мотоспортом, досить небезпечним і адреналіновим видом занять. Для цих учнів мотоцикли – це двояка тема. Бо під час швидкісної їзди загостюються почуття. І коли люди втомлюються від рутини та буденності, швидкісна їзда стає таємними ліками, які додають фарб у сіре буденне життя. Це, напевне, найазартніше заняття в світі. Зі ставкою ціною в життя.

У мотоспорті немає випадкових людей. Сюди приходять за саморозвитком, реалізацією мрій, азартом гравця. Головні якості мотоцикліста – це самоконтроль та уважність, що робить людину більш відповідальною і усвідомленою, вчить адекватно і тверезо оцінювати свої можливості, сприймати небезпеку того, що відбувається. Але найголовніша причина займатися цим видом спорту – це задоволення, що змушує прогресувати і покращувати свої навички. Насолода від подорожей змушує продумувати нові маршрути.

Саме так про своє захоплення мотоспортом розповідають наші учні: Шупик Владислав, Орло Владислав, Яровий Андрій, Коломієць Артем, Парнюк Назар, Махиня Макар, Бутківська Станіслава, Погрібняк Тимур, Пономаренко Ростислав.

В захопленні від батьків, які є головними спонсорами для дітей. Даний спорт є дороговартісним: придбання мотоциклів, екіпіровка, супровід на змагання. І, не менш важливо, присутність батьків на кожних змаганнях. На це йдуть всі вихідні. Зате яке взаєморозуміння між батьками та дітьми, який невидимий зв'язок між душами, яка радість в батьків за щонайменші перемоги дітей. Для цього варто жити.

Пишаємось, що саме діти та батьки є учасниками освітнього процесу ОЗО Богуславського академічного ліцею № 1. Радіємо за вас, пишаємось, підтримуємо, бажаємо вагомих досягнень у даному виді спорту.

Катерина ІВЧЕНКО, директор ліцею № 1.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень