A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ДОПОМОЖЕМО ЖИТЕЛЯМ ХАРКОВА ПОВЕРБАНКАМИ!

Дата: 12.04.2024 09:43
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

 

У вечірній час 11 квітня міський голова Віталій Хоменко взяв участь у терміновій нараді, яка пройшла під головуванням першого заступника голови Київської обласної державної адміністрації Миколи Бойка. Головна тема наради — допомога жителям міста Харкова, які постраждали та залишились без енергопостачання внаслідок російських нічних атак дронами, ракетами.

Дорогі жителі Богуславської громади, ми не можемо стояти осторонь біди жителів Харківщини, тому звертаємося до кожного із вас із проханням:

Якщо у вас є заряджені повербанки чи будь-які сучасні портативні зарядні пристрої, якими маєте змогу поділитися із ХАРКІВЦЯМИ, просимо приносити їх до адмінприміщення Богуславської міської ради за адресою: м. Богуслав, вул. І. Франка, 4.

Пристрої ви можете передати в будь-який час сторожові під підпис. Всі отримані повербанки будуть обліковані й передані, про що відзвітуємося.

Разом — ми сила, тому підтримаємо українців, яким сьогодні набагато складніше, ніж нам.

Виконавчий комітет Богуславської міської ради вносить свою лепту у добру справу та передає для підтримки жителів Харківщини два генератори потужністю 3,5 кВт (бензин).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень