A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ВІДБУДОВА КИЇВЩИНИ: У МАКАРОВІ АКТИВНО ТРИВАЄ КАПРЕМОНТ БАГАТОПОВЕРХІВКИ

Дата: 16.04.2024 10:08
Кількість переглядів: 29

Фото без опису

 

На Київщині триває робота з відновлення житлового фонду, що був пошкоджений внаслідок ведення активних бойових дій у пристоличному регіоні. Зокрема, у Макарові триває капітальний ремонт п’ятиповерхівки на 60 квартир на вулиці Садовій, 1А. Роботи виконують коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

Будівля була пошкоджена навесні 2022 року. У багатоповерхівці були вибиті вікна й двері, зруйновані балкони та пошкоджено дах. Один із під’їздів взагалі був знищений: пошкоджений фасад, вигоріли внутрішні стіни та міжповерхові перекриття. Також тут були зруйновані інженерні мережі електро- та газопостачання.

Капітальний ремонт розпочався у вересні 2023 року. Спочатку будівельники демонтували пошкоджений під’їзд та решту конструкцій, які не підлягали ремонту, та почали відновлення. Наразі тут ведуться активні будівельні роботи. Фахівці вже завершили кладку стін та залили стяжку покрівлі. Згодом підрядник розпочне утеплення та оздоблення фасаду. Паралельно триватимуть роботи щодо монтажу вікон, відновлення систем водопостачання та каналізації.

Крім того, відповідно до проєкту в пошкодженому під’їзді заплановано повністю відремонтувати та оздобити місця загального користування, встановити квартирні двері, виконати внутрішнє опорядження, а також відновити поквартирне індивідуальне опалення.

КОДА.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень