A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

5 ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ: КЛОПОТАННЯ ПРО ПРЕДСТАВЛЕННЯ ДО ПРИСВОЄННЯ ПОЧЕСНОГО ЗВАННЯ «ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК КУЛЬТУРИ УКРАЇНИ»; ВСТАНОВЛЕННЯ МЕМОРІАЛЬНОЇ ДОШКИ

Дата: 19.04.2024 13:20
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

 

19 квітня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Богуславської міської ради, яке провів перший заступник міського голови Олександр Петрович Салата.

Після вшанування хвилиною мовчання загиблих Героїв (ПРИМ.: саме під час засідання односельці в Ісайках прощалися із захисником Момотенком Олегом) та затвердження порядку денного виконком одноголосно схвалив клопотання про представлення до присвоєння почесного звання «Заслужений працівник культури України» директора КЗ «Публічна бібліотека» Добровольської Галини Степанівни, котра бібліотечну діяльність розпочала ще в 1985 році на посаді завідувачки бібліотеки в Хохітві. Далі Галина Степанівна впевнено піднімалась кар’єрними східцями, а в грудні 2013 року очолила централізовану бібліотечну систему Богуславщини, розвитком і популяризацією якої живе і сьогодні.

Далі члени виконавчого комітету підтримали утворення інвентаризаційної комісії з виявлення фактичної наявності необлікованого майна, основних засобів та малоцінного інвентарю для подальшого взяття на облік.

Було схвалено рішення «Про ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів на території Богуславської міської територіальної громади» та «Про заходи з організації місць відпочинку  на водних об’єктах до оздоровчого сезону 2024 року на території Богуславської міської територіальної громади», в яких закладено прибирання місць відпочинку, завезення піску, встановлення сміттєвих баків тощо.

На засіданні схвалили звіти про виконання бюджету Богуславської міської територіальної громади за 1 квартал 2024 року та про виконання програм у 2023 році. Внесли зміни до програм соціально-економічного та культурного розвитку Богуславської міської територіальної громади.

Члени виконавчого комітету надали дозвіл на встановлення на фасаді ОЗО Богуславського НВО «Ліцей № 3 — МАН» меморіальної дошки загиблому випускнику закладу Шинкаренку Ярославу.

Ряд рішень прийнято за поданням опікунської ради та комісії з питань захисту прав дітей.

З цими та іншими рішеннями, прийнятими під час 5 засідання виконавчого комітету Богуславської міської ради, можна ознайомитися на офіційному вебсайті громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень