A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

26 КВІТНЯ – ДЕНЬ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ, МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ РАДІАЦІЙНИХ АВАРІЙ ТА КАТАСТРОФ

Дата: 26.04.2024 08:01
Кількість переглядів: 39

Фото без опису

 

38 років тому, 26 квітня 1986 року, Чорнобильська трагедія опалила землю і душі мільйонів українців. У цей день ми щорічно вшановуємо кожного ліквідатора, котрий тієї квітучої весни самовіддано вступив у нерівний бій із смертоносним атомом.

Шановні ліквідатори, ви пройшли через атомне пекло і сьогодні є для нас прикладом справжнього патріотизму, громадянської мужності і відваги. Ми безмірно пишаємося і висловлюємо сердечну подяку всім учасникам ліквідації наслідків аварії, адже, ризикуючи життям і здоров’ям, ви врятували життя майбутніх поколінь від атомного знищення.

Бажаємо міцного здоров’я, життєвої енергії, добра, злагоди!

Із повагою й шаною згадуємо наших земляків, які через отримане в Чорнобилі понаднормове радіаційне опромінення пішли з життя. Ми розділяємо біль втрат із усіма родинами, у чиє життя увірвався Чорнобиль.

Ліквідатори виграли свою війну з «невидимим ворогом», врятувавши сотні тисяч життів українців та інших європейських народів.

Теперішнє покоління українців теж виграє свою війну і не допустить нової катастрофи, хоча ворог-сусід створює серйозні загрози, аби перевершити навіть найстрашнішу аварію Чорнобиля!

З вдячністю — міський голова Віталій ХОМЕНКО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень