Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ПРИЄМНО, КОЛИ ПРО ДІТЕЙ ГРОМАДИ ДБАЄМО ВСІ РАЗОМ!

Дата: 02.05.2024 14:05
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

 

Обдаровані діти – золотий запас нації, її інтелектуальна еліта, гордість і надія України, джерело її авторитету у світі. Не варто доводити, що кожна нація сильна своїми талантами, а талант завжди родом з дитинства. Тож кожна дитина може стати успішною в житті, досягти значного успіху, знайти себе у суспільстві, реалізувати свої можливості на повну силу. І саме вчитель своїми знаннями, мудрими порадами, чуйним ставленням і справедливими настановами допомагає учням реалізувати свої знання та вміння у Всеукраїнських учнівських олімпіадах, конкурсі-захисті робіт МАН, учнівських конкурсах, спортивних змаганнях.

Приємно, що підтримка талановитих учнів та їх наставників — одне з пріоритетних завдань голови Богуславської громади Віталія Хоменка та депутатів міської ради. Протягом року учні-переможці та призери отримують стипендію міського голови та депутатів міської ради, випускники — одноразову грошову виплату, а за рішенням 62 сесії Богуславської міської ради від 30.04.2024 року вчителі та тренери, які підготували учнів-призерів та переможців, отримають одноразову грошову винагороду від 2 000 грн до 10 000 грн.

Щиро дякуємо міському голові Віталію Хоменку, депутатам міської ради за підтримку талановитої молоді Богуславщини, вчителів, тренерів, керівників закладів освіти; за постійну допомогу в створенні безпечного освітнього простору в закладах громади, зокрема за виділення коштів на ремонт покрівлі та облаштування системи пожежної сигналізації Хохітвянської гімназії.

І окремі слова вдячності вчителям, які докладають свої зусилля, щоб підготувати наших учнів до таких високих результатів.

Перемоги учнів та вчителів — це ще один крок до перемоги нашої країни.

Начальник соціально-гуманітарного управління ВК БМР Оксана ПОЛІЩУК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень