Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Відбулося засідання оперативного штабу з питань підготовки і забезпечення сталого функціонування господарського комплексу та об'єктів соціально-культурного призначення Богуславської громади та об'єктів соціально-культурного призначення

Дата: 28.05.2024 13:42
Кількість переглядів: 87

           Сьогодні 28 травня 2024 року в приміщенні Богуславської міської ради відбулося засідання  оперативного штабу з питань підготовки і забезпечення сталого функціонування господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення Богуславської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 роки. Проводив засідання керівник штабу, перший заступник міського голови Салата Олександр Петрович.

          В засіданні приймали участь директор департаменту житлово-комунального господарства та енергоефективності Київської ОДА Попроцький Олександр Павлович та заступник начальника Держенергонагляду Євстратов Андрій Євгенович.

          Олександр Попроцький подякував за успішне проходження опалювального періоду 2023-2024 року. Одночасно наголосив, що розслаблятися не слід так, як не за горами і новий  період  до якого необхідно ретельно підготуватися, адже в умовах нинішніх реалій він буде дуже непростий. Відмітив, що Богуславська  громада має намір встановити когенераційні установки, які в разі аварійних відключень електроенергії можуть забезпечувати об’єкти, до яких підключені, теплом та електроенергією одночасно. На разі в Богуславі є 3 такі локації, які будуть обстежені по завершенню роботи штабу.

     Андрій Євстратов ознайомив з вимогами, які необхідно виконати керівникам підприємств, установ та особливо ОСББ для успішного початку опалювального періоду. Підтвердженням цього стане підписання акту готовності за участі представника Держенергонагляду.

     Представник газової служби  доповів про готовність підприємства до роботи в осінньо-зимовий період, а представник ПрАТ ДТЕК «Київські регіональні електромережі» наголосив на необхідності суворого дотримання правил техніки безпеки при підключенні та експлуатації генераторів. 

       Крім того, на засіданні штабу були обговорені інші проблеми, які можуть стати перешкодою в успішному початку та проходженні опалювального періоду. Особливу увагу, керівник штабу Олександр Салата звернув на забезпеченість генераторами закладів охорони здоров’я та комунальних підприємств, а також на вивченні потреб сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Старостам Богуславської громади були дані доручення щодо проведення відповідної роботи по забезпеченості сільського населення альтернативними видами палива та інших альтернативних джерел.

        

 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень