Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

14 ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ БОГУСЛАВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 15.12.2023 13:55
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

 

Сьогодні, 15 грудня, відбулося 14 засідання виконавчого комітету Богуславської міської ради, яке провів перший заступник міського голови Олександр Салата, оскільки очільник громади був у відрядженні.

Вшанувавши хвилиною мовчання всіх, хто загинув у російсько-українській війні, та затвердивши порядок денний, члени виконкому приступили до розгляду 27 назрілих питань життєдіяльності громади.

Насамперед було схвалено проєкт бюджету Богуславської міської територіальної громади на 2024 рік, про який доповіла в. о. начальника фінансового управління Богуславської міської ради Валентина Ситяшенко, наголосивши, що в проєкті заплановано 40 735 700 гривень на реалізацію 32-х місцевих / регіональних програм.

Одноголосно підтримали члени виконавчого комітету й План роботи виконавчого комітету Богуславської міської ради на І півріччя 2024 року та затвердження норм споживання питної води, які, як підкреслив директор Богуславського житлово-комунального підприємства Олександр Чуприна, спонукатимуть споживачів до встановлення лічильників обліку.

Схвалили й проєкт рішення «Про встановлення тарифів КП БМР «Богуславське житлово-комунальне підприємство» на послугу з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (без обслуговування внутрішньо-будинкових мереж)». Щоправда з 1 січня 2024 року тарифи на послуги з централізованого водопостачання для першої групи споживачів (населення) не підвищуватимуться й залишатимуться: приватний сектор за 1 куб. м. питної води – 28,08 грн. (з ПДВ); багатоквартирні будинки за 1 куб. м. питної води – 27,60 грн. (з ПДВ).

Надано дозвіл на становлення меморіальної дошки на фасаді будівлі Мисайлівської гімназії загиблому Герою Романенку Руслану Миколайовичу.

Ряд проєктів рішень було ухвалено за поданням опікунської ради та комісії з питань захисту прав дитини — надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів; надання дозволу на купівлю на ім’я малолітньої дитини ½ частки квартири.

Частина питань традиційно стосувалися містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, взяття громадян на чергу квартирного обліку.

З цими та іншими рішеннями, прийнятими під час 14 засідання виконавчого комітету Богуславської міської ради, можна ознайомитися на офіційному вебсайті Богуславської громади в розділі «Офіційні документи».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень