Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ЗІ СВЯТОМ ВАС, ШАНОВНІ ПЕНСІОНЕРИ ТА ВЕТЕРАНИ СИСТЕМИ МВС УКРАЇНИ!

Дата: 20.12.2023 13:55
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

 

20 грудня в Україні відзначають День вшанування пенсіонерів та ветеранів системи МВС та Національної поліції України. З цієї нагоди сьогодні у відділенні поліції № 2 Богуслава відбувся урочистий захід, до якого приєдналися міський голова Віталій Миколайович Хоменко та депутат обласної ради Арташес Гарнікович Татоян.

Першим ветеранів привітав голова ради ветеранів Богуславської міліції Віталій Іванович Данілов, котрий згадав поіменно всіх колег, які відійшли у вічність. Голова ради, акцентувавши увагу на згуртованості пенсіонерів Богуславської поліції, розповів, що із 70 ветеранів, котрі брали участь у ліквідації аварії на ЧАЕС, 33 уже пішли у засвіти; життя двох колег — Іванченка Артема Володимировича та Якобчука Анатолія Миколайовича, «обірвала» війна. Також він подякував голові громади та обласному депутата за всебічну підтримку та вручив їм сувеніри — відстріляні гільзи із передової, які, завдячуючи маленьким вихованцям та колективу Мисайлівського дитячого садочка, перетворилися у патріотичні вази.

До вітальних слів долучився міський голова. Віталій Миколайович, подякувавши пенсіонерам та ветеранам за відважну працю, за професіоналізм та віддану службу на користь Богуславщини, відзначив подяками від Богуславської міської ради Тюпу Сергія Васильовича, Доброштана Петра Івановича, Семерика Федора Івановича, Тимошенка Станіслава Вікторовича та Онищенка Олега Станіславовича.

Зі словами вдячності до присутніх звернувся Арташес Гарнікович Татоян, вручивши голові ради ветеранів Богуславської міліції та його колегам подяки обласного рівня й грошові нагороди, які ветерани відразу передали на підтримку ЗСУ.

Подякував старшим колегам за переданий досвід наступним поколінням правоохоронців і начальник відділення поліції № 2 Андрій Сергійович Бакал та вручив їм низку нагород.

Завершився захід спільною колективною світлиною.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень