Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

65 (ПОЗАЧЕРГОВА) СЕСІЯ БОГУСЛАВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ: ЛІКВІДАЦІЯ СОЦІАЛЬНО-ГУМАНІТАРНОГО УПРАВЛІННЯ…

Дата: 05.07.2024 14:57
Кількість переглядів: 123

Фото без опису

 

Сьогодні, 5 липня, відбулося засідання 65 (позачергової) сесії Богуславської міської ради 8 скликання, яке провів міський голова Віталій Миколайович Хоменко.

Вшанувавши хвилиною мовчання загиблих у російсько-українській війні Героїв та затвердивши порядок денний, депутати приступили до обговорення сесійного питання щодо реорганізації соціально-гуманітарного управління виконавчого комітету Богуславської міської ради. Кожен із присутніх депутатів висловив свою думку, своє бачення оптимізації та економії місцевого бюджету. Також досить «гаряче» обговорювалися шляхи й варіанти самого процесу реорганізації управління, аби і люди залишилась із робочими місцями, й, дійсно, відбулася економія коштів.

В результаті сесійного засідання обранцями було прийнято рішення про ліквідацію соціально-гуманітарного управління виконавчого комітету Богуславської міської ради та введення до структури виконавчого комітету трьох відділів — відділу соціальної та ветеранської політики, відділу культури, молоді та спорту, відділу освіти, як практикується в інших громадах, із переведенням їх працівників.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень