Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

З ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ, БОГУСЛАВЩИНО!

Дата: 15.07.2024 11:22
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

 

Цьогоріч ми вперше святкуємо День Української Державності в нову дату — 15 липня – з огляду на перехід Православної церкви України та Української греко-католицької церкви з 1 вересня 2023 року на Новоюліанський стиль календаря.

У Богуславській громаді День Української Державності зустріли церемонією покладання квітів до пам’ятних знаків видатних особистостей, котрі стояли у витоків Українського державотворення, котрі доклали максимум зусиль, щоб Україна була самостійною, незламною, незалежною і сильною державою. У заході участь взяли міський голова Віталій Хоменко, депутат обласної ради Арташес Татоян, представники відділів та управлінь виконавчого комітету Богуславської міської ради, громадськість.

Перші квіти шани і вдячності лягли до підніжжя пам’ятника князю київському Ярославу Мудрому, засновнику нашого славетного Богуслава, сину Володимира Великого, хрестителя Київської Русі. Далі покладання квітів відбулося біля погруддя Великого Кобзаря, борця за свободу та незалежність нашої держави, та біля пам’ятного знака Героям сьогодення, які віддали свої життя, захищаючи цілісність рідної української землі від російських загарбників.

Сьогоднішнє державне свято є символом нашої єдності, сили та незалежності. Нехай наша нація завжди буде єдиною, а країна після перемоги над ворогом — процвітаючою й незламною!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень