Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ДІЛЬНИЧНІ ОФІЦЕРИ ЗВІТУВАЛИ ЗА РОБОТУ І ПІВРІЧЧЯ 2024 РОКУ

Дата: 18.07.2024 10:13
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

 

Сьогодні, 18 липня, дільничні офіцери поліції відділення поліції № 2 Обухівського РУП в Київській області та поліцейський офіцер Богуславської громади зібралися в кабінеті першого заступника міського голови Олександра Петровича Салати, аби прозвітувати про виконану ними роботу на території обслуговування Богуславської міської територіальної громади протягом І півріччя 2024 року.

Під час зустрічі поліцейські проінформували про проведену роботу з виявлення та розкриття правопорушень, про стан дотримання правопорядку на території громади, а також про заходи, які вживаються задля запобігання та протидії правопорушенням.

Наприклад, поліцейським офіцером громади за кілька місяців було розглянуто 63 звернень від жителів Богуславщини, складено та направлено за належністю 29 протоколів про адміністративні порушення.

Серед вчинених громадянами правопорушень переважають: дрібне викрадення чужого майна шляхом крадіжки, шахрайства, привласнення чи розтрати; дрібне хуліганство; торгівля з рук у невстановлених місцях. На жаль, є випадки домашнього насильства, доведення неповнолітнього до стану алкогольного сп’яніння тощо…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень