Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ЛИПНЕВІ ПОЖЕЖІ

Дата: 24.07.2024 08:40
Кількість переглядів: 37

Фото без опису

 

19 липня о 12:40 до оперативно-диспетчерської служби Обухівського району надійшло повідомлення про пожежу трав’яного настилу за адресою: с. Біївці, поблизу вул. Стадіонна.

Пожежу локалізовано о 13:22 та повністю ліквідовано о 14:00. На гасіння пожежі залучалося 1 одиниця техніки та 5 чоловік особового складу. Причина пожежі встановлюється.

Провідний інспектор ВОПР

Обухівського РУ ГУ ДСНС

України у Київській області,

ст. лейтенант служби ЦЗ

Денис АРТЕМЕНКО

 

20 липня о 11:40 було отримано тривожний дзвінок про пожежу в житловому будинку за адресою: с. Ісайки, вул. Лісова.

До місця виклику направлено черговий караул 13-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Богуслав. Пожежу локалізовано о 12:05 та повністю ліквідовано о 12:27. На гасіння пожежі залучалося 2 одиниці техніки та 6 чоловік особового складу. Причина пожежі встановлюється.

Начальника 13-ої ДПРЧ 3-го ДПРЗ

ГУ ДСНС України у Київській області,

майор служби ЦЗ

Віталій БОБОКАЛ

 

20 липня о 19:30 до оперативно-диспетчерської служби Обухівського району надійшло повідомлення про загорання сміття за адресою: м Богуслав, вул. Шевченка.

До місця виклику направлено черговий караул 13-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Богуслав. Пожежу локалізовано о 19:39 та повністю ліквідовано о 19:49. На гасіння пожежі залучалося 2 одиниці техніки та 6 чоловік особового складу. Причина пожежі встановлюється.

О 20:24 вогнеборці вже отримали повідомлення про пожежу в неексплуатуючій будівлі за адресою: м. Богуслав, пров. Ковалів.

До місця виклику направлено черговий караул 13-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Богуслав. Пожежу локалізовано о 20:42 та повністю ліквідовано о 21:47. На гасіння пожежі залучалося 2 одиниці техніки та 6 чоловік особового складу. Причина пожежі встановлюється.

Начальника 13-ої  ДПРЧ 3-го ДПРЗ

ГУ ДСНС України у Київській області,

майор служби ЦЗ

Віталій БОБОКАЛ

 

21 липня о 18:04 до оперативно-диспетчерської служби Обухівського району надійшло повідомлення про пожежу сміття за адресою: м. Богуслав, вул. Корсунська.

До місця виклику направлено черговий караул 13-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Богуслав. Пожежу локалізовано о 22:11 та повністю ліквідовано о 22:15. На гасіння пожежі залучалася 1 одиниця техніки та 3 чоловік особового складу. Причина пожежі встановлюється.

Провідний інспектор ВЗНС

Обухівського РУ ГУ ДСНС

України у Київській області,

підполковник служби ЦЗ

Вадим ВОЛОШИН.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень