Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ФОРУМ ОРГАНІЗАЦІЙ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА «МОЛОДЬ І РИНОК ПРАЦІ. ТРУДОВА СОЦІАЛІЗАЦІЯ МОЛОДІ В СУЧАСНИХ УМОВАХ ЗАЙНЯТОСТІ»

Дата: 26.09.2024 11:59
Кількість переглядів: 35

Фото без опису

 

27 вересня 2024 року громадською організацією «Асоціація трудових об’єднань молоді України» у співпраці з Київською міською молодіжною радою та ГО «Обʼєднання Студентських Самоврядувань» заплановано проведення Форуму організацій громадянського суспільства «Молодь і ринок праці. Трудова соціалізація молоді в сучасних умовах зайнятості», якій є переможцем міського конкурсу проектів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада» від Департаменту суспільних комунікацій. Під час Форуму планується обговорити участь студентської молоді (зокрема у складі молодіжних трудових загонів) у відбудові України.

Одним із серйозних негативних наслідків тривалої кровопролитної війни з росією є втрата людських ресурсів, яка призвела до суттєвого дефіциту робочих рук в економіці і соціальній сфері. Отже, без залучення до відбудови промислових, зокрема енергетичних та інших об’єктів критичної інфраструктури студентської молоді на тимчасовій основі в позанавчальний період державі не обійтися.

Головною метою Форуму є привернення уваги державної, регіональної та місцевої влади до зазначеної проблеми і, як наслідок, напрацювання разом інституціями громадянського суспільства дорожньої карти з відродження молодіжного трудового руху в Україні з урахування минулого досвіду та сучасних умов. 

До участі у Форумі планується долучити представників центральних органів виконавчої влади з питань молоді, освіти, розвитку громад та територій, реінтеграції тимчасово окупованих територій, стратегічних галузей промисловості, енергетики, аграрної політики та продовольства, адміністрацій вищих навчальних закладів, органів студентського самоврядування, молодіжних рад, студентських профспілок, а також організацій громадянського суспільства, які працюють у сфері працевлаштування молоді, зокрема у складі молодіжних трудових загонів.

Місце проведення — м. Київ, вул. Пирогова, 9 (м. Університет, актова зала Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова).

Початок роботи — 12.00.

Реєстрація учасників розпочинається о 11.30.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень