Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ФІНАЛЬНІ АКОРДИ ПІДГОТОВКИ ДО ВІДКРИТТЯ «АЛЕЇ СЛАВИ ГЕРОЯМ»

Дата: 27.09.2024 15:23
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

 

«Кипить» завершальна робота із облаштування в Богуславі майбутньої «Алеї Слави Героям». Сьогодні, 27 вересня, міський голова Віталій Миколайович Хоменко відвідав місце вшанування Героїв громади, які віддали свої життя в російсько-українській війні за рідну землю. Саме в цей час робітники встановлювали та закріплювали світлини Героїв на каркасах.

«Підготовчих робіт було багато, — підкреслив Віталій Миколайович оглядаючи алею, — продумували й вибирали якісні матеріали як для конструкцій, так і для самих банерів, аби їх не могли пошкодити ні вітер, ні дощ, ні палюче сонце. Нам це вдалося зробити: конструкції — із нержавіючої сталі, банери — із сучасних алюмінієвих композитних панелей.

Залишилось, за проєктом, розмістити вази для квітів та вуличні ліхтарі. Згодом плануємо встановити відеоспостереження, бо, на жаль, те, що не зможуть пошкодити природні явища, швидко руйнується людськими руками».

Також сьогодні культпрацівники під керівництвом начальника відділу культури, молоді та спорту Тетяни Володимирівни Куценко провели на «Алеї Слави Героям» завершальну репетицію урочистого відкриття, яке вже відбудеться наступного тижня.

Пам’ять про Героїв житиме вічно в наших серцях. Ми повинні бути гідними їхньої пам’яті, жити й творити для того, щоб Україна стала тією країною, за яку вони полягли в боях...

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень