Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ЖИТЕЛІВ БОГУСЛАВСЬКОЇ ГРОМАДИ ЗАПРОШУЮТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ В ОПИТУВАННІ МОБІЛЬНОСТІ ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ ТРАНСПОРТНОГО СПОЛУЧЕННЯ В ОБЛАСТІ

Дата: 18.10.2024 10:50
Кількість переглядів: 35

Фото без опису

 

Як повідомляє Київська обласна державна адміністрація, південнокорейські компанії KOTI, Yooshin та TOMM’s у співпраці з ТОВ “Про Мобільність” розробляють проєкт Майстер-плану Київської області. Цей проєкт має на меті оптимізувати транспортну інфраструктуру області, зробити її більш зручною та безпечною для людей.

Одним з важливих етапів проєкту є проведення опитування мобільності населення, яке дозволить зібрати реальні дані про транспортні звички та потреби мешканців області.

Шановні земляки, ви можете не лише допомогти зробити транспортну систему області, в тому числі й нашої Богуславської громади, сучаснішою та зручнішою, пройшовши ОПИТУВАННЯ за посиланням — https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScm-PmCy9D0HTR7R_x9_Z1oknpsoq5e8gf1UkNBbErm4pDVpQ/viewform , а й матимете можливість взяти участь у розіграші призів (головний приз – PowerBank на 20000 mAh).

Форма закривається 03.11.2024 року, а розіграш подарунків для учасників відбудеться в понеділок, 04.11.2024, встигніть взяти участь!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень