A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

СТОРІНКА НОВИН

Дата: від до Скинути

Обухівське РУ ГУ ДСНС України у Київській області інформує!

Обухівське РУ ГУ ДСНС України у Київській області інформує!

  7 жовтня о 15:58 до оперативно-диспетчерської служби 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Богуслав надійшло повідомлення про загорання сміття за адресою: с. Ісайки, Богуславська територіальна громада. До місця виклику направлено черговий караул 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Богуслав. По прибуттю на місце виклику встановлено, що горить сміття. Пожежу локалізовано о 16:07 та повністю ліквідовано о 16:37. На місці виклику працювало 6 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки. Причина пожежі встановлюється.

10:00 08.10.2021

Обухівське РУ ГУ ДСНС України у Київській області інформує!

Обухівське РУ ГУ ДСНС України у Київській області інформує!

  7 жовтня о 14:48 до оперативно-диспетчерської служби 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Богуслав надійшло повідомлення про загорання трав’яного настилу за адресою: с. Ісайки, вул. Кисилівкка, Богуславська територіальна громада. До місця виклику направлено черговий караул 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Богуслав. По прибуттю на місце виклику встановлено, що горить  трав’яний настил на площі 0,5 га. Пожежу локалізовано о 15:13 та повністю ліквідовано о 15:55. На місці виклику працювало 6 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки. Причина пожежі встановлюється.

09:58 08.10.2021

З Днем Юриста!

З Днем Юриста!

  Щиросердечно вітаємо юридичну громадськість Богуславщини з професійним святом — Днем юриста! Це свято людей, які своїм словом і ділом мають стверджувати недоторканість конституційних прав і свобод громадян, непорушність законів. Нехай ваші професійні зусилля будуть винагородженні повагою і довірою громадян, впевненістю у надійному і справедливому захисті їх конституційних прав і свобод. Щиро зичимо вам здоров’я, добробуту, щастя й удачі, життєвої наснаги та нових здобутків у професійній і громадській діяльності в ім’я процвітання нашої громади і країни.

08:53 08.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень