A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Виїзний прийом в селі Киданівка

Дата: 10.09.2019 14:37
Кількість переглядів: 542

Фото без опису

10 вересня відбувся виїзний прийом  міського голови в с. Киданівка. Вячеслав Михайлович проаналізував та підсумував обіцяне і виконане з минулої зустрічі. Прохання з яким зверталась Бук Лідія Василівна (проживає по вулиці Горобцівка)  - вода та  бруд з полів біжать до її двору, вирішили відразу з допомогою місцевих підприємців. Багато запитань в жителів було стосовно доріг,  тому  ініційовано  перевірку та акти обстеження передані до відповідних органів, чекаємо офіційних висновків. Минулого разу працівники ФАП звернулись з проханням зрізати дерева які є небезпечними, зробити заготівлю деревени до опалювального сезону та підремонтувати дах. Частково "Богуславблагоустрій" виконав прохання а те, що залишилось доробити очільник Богуславської громади доручив поставити на особистий контроль в.о. сільського старости Зоричу Борису Григоровичу. Обіцяний тенісний стіл та м'ячі вже замовлені, тому найближчим часом будуть доставлені в сільський клуб.

Сьогоднішня зустріч в  с. Киданівка була не менш цікавою адже жителька вул. Лісова (Горобцівка) Басараб Любов Сергіївна скаржилась на погане дорожнє покриття вулиці і неспроможність при несприятливих  погодніх умовах доїхати будь якому транспорту до її домівки. З подібним проханням звернулась мешканка вулиці Лисицівка - Куценко Ірина Анатолівна. Голова Богуславської громади пообіцяв посприяти в виділенні кар’єром щебеню для часткового вирішення проблем, а питання транспортування погодився вирішити місцевий підприємець - Висотенко Микола. Також Вячеслав Михайлович поспілкувався з директором Киданівської школи і запропонував вивчити питання розміщення ФАП в приміщенні школи, адже це буде економніше і краще для жителів села.В свою чергу Моха Олена Олександрівна поцікавилась питанням ціни харчування в школі та вивезенням сміттєвих відходів з території школи. Дані питання голова поставив на особистий контроль та пообіцяв їх вивчити. Костенко Юлія Борисівна звернулась з питанням стосовно соціального захисту, а Махиня Олександр Васильович стосовно ставка та чищення засмічених ринв. Вирішено було попередньо домовитись про день в який жителі та небайдужі громадяни с. Киданівка зберуться разом  для проведення відповідних робіт,  а Вячеслав Михайлович на цей час направить відповідну техніку для полегшення праці.

На завершення зустрічі жителі поцікавились чи з'явиться в селі інтернет? Зателефонувавши до працівника відповідної служби прозвучала відповідь:  термін- 1 місяць.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень