A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Скасоване рішення про визнання об`єкта нерухомого майна - проїжджого мосту через дериваційний канал в комплексі з гідротехнічною спорудою

Дата: 07.11.2019 14:40
Кількість переглядів: 465

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 У лютому 2019 року заявник - Богуславська міська рада Київської області звернулася до суду із заявою про визнання об`єкта нерухомого майна - проїжджого мосту через дериваційний канал в комплексі з гідротехнічною спорудою, який знаходиться в м. Богуславі Київської області і з`єднує вулиці Острів та Франка Івана, безхазяйним та передати таке безхазяйне майно до комунальної власності територіальної громади міста Богуслав. Рішенням Богуславського районного суду Київської області від 29 березня 2019 року заява задоволена.
Передано таке майно у комунальну власність територіальної громади м. Богуслав в особі Богуславської міської ради Київської області. Не погоджуючись з ухваленим по справі рішенням, особа, яка не брала участі у справі, подала апеляційну скаргу, в якій просить скасувати рішення суду в частині визнання гідротехнічної споруди безхазяйної та передачі її у комунальну власність територіальної громади м.Богуслав. Вказала про те, що оскаржуване рішення порушує охоронювані законні права ТОВ «ЕНЕРГІЯ-1»
Апеляційний суд П О С Т А Н О В И В : Апеляційну скаргу товариства з обмеженою відповідальністю «ЕНЕРГІЯ-1» задовольнити. Рішення Богуславського районного суду Київської області від 29 березня 2019 року скасувати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень