Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Третє засідання комісії з питань стратегічного розвитку та планування, бюджету і фінансів, регуляторної політики

Дата: 12.12.2019 13:01
Кількість переглядів: 394

Фото без опису

Відбулось третє засідання комісії з питань стратегічного розвитку та планування, бюджету і фінансів, регуляторної політики. Обговорили спірні питання по програмі "Підтримки творчих та обдарованих дітей освітніх закладів Богуславської ОТГ на 2020-2023 роки". Першим заступником міського голови Лелекою Ю. М. було надано на розгляд комісії додаток №6 попередній, запланований "Розподіл коштів бюджету розвитку за об'єктами на 2020 рік". В додаток були включені такі пункти:
- Організаційне, інформаційно - аналітичне та матеріально - технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської рад - 500тис.грн.;
- Капітальні видатки "Богуславблагоустрій" - 340 тис.грн.
( Доречі кошти, які в цьому році були виділені на оглядовий майданчик - 200 тис. грн.,але з певних причин не використані - в кінці року "Богуславблагоустрій" повертає);
- Будівництво спортивного майданчика з штучним покриттям та вуличними тренажерами по вул. Миколаївська 72; (ліцей №1).Тренажери будуть виділені, але підготовка орієнтовно коштуватиме - 500 тис. грн.;
- Реконструкція (утеплення вентильованих фасадів КДНЗ №4 "Казка") - залишилось утеплити ще частину садка - 300 тис.грн.;
- Реконструкція (енергозберігаючі заходи) Богуславського ліцею №1 - (загальна сума 7 600 000 млн. тис.грн. - об'єкт подано на ДФРР); Співфінансування з міського бюджету- 760 тис. грн.;
- Капітальний ремонт покрівлі та утеплення фасаду Ліцей №3 - об'єкт подано на Державний фонд регіонального розвитку з загальною сумою 6 млн. 464 тис.грн. співфінансування з міського бюджету - 646 400 тис.грн.
- Утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури за рахунок коштів міського бюджету.
Капітальний ремонт частини дорожнього покриття по вул. Калініна, Островського, Рильського, 50 років Перемоги, Жуковський Узвіз, Садова, Острів, Ш. Алейхема, Б. Левченка, Миру, Бородіна.
Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Садова та Виноградна с. Біївці, вул. Стадіонна та Нагірна (коригування) с. Хохітва, вул. Гайдамацька №22 до Заріччя №31 в с. Розкопанці (співфінансування).
- Капітальний ремонт дворового дорожнього покриття та майданчиків по вул. Миколаївська №55 (співфінансування).
- Реконструкція напірного колектора мережі очищення стоків від очисних споруд міста Богуслав до села Хохітва вул.. Шевченка (співфінансування).
- Реконструкція дороги по вул.. Шевченка м. Богуслав (співфінансування).
- Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул.. Г. Бондарівни (співфінансування).
- Реконструкція системи вуличного освітлення по вул.. Острів (завершення розпочатих робіт в 2019 р.)
- Будівництво системи водовідведення з вул.. Виноградна – Нова.
- Реконструкція (відновлення) систем вуличного освітлення в с. Розкопанці (5), Біївці (залишилось – 2), Киданівка (5), Хохітва (3).
Також комісією було розглянуто заяву від В. В. Харченка, на рахунок встановлення дорожніх знаків та інших питань щодо безпеки дорожнього руху ОТГ. Керівник «Богуславблагоустрій» пропонує винести на сесію створення комісії з питань безпеки дорожнього руху на території Богуславської ОТГ та затвердити положення про дану комісію і затвердити її персональний склад.
Розглянули звернення в.о. директора «Богуславтепловодопостачання» О. М. Олексієнка, організації «Мережа АВТО» щодо відшкодування перевезень, ПП «Татоян». Рекомендували продовжити на 2020 рік програму «Безпечне місто» та обговорили зміни по сільських бюджетах, де в.о. сільських старост та бухгалтери роблять перекидку коштів на ремонт акустичної системи (с. Киданівка), закупівля щебеню (с. Біївці), закупівля бетонної огорожі для упорядкування місць похованнь (с. Розкопанці), заробітна плата працівнику (с. Хохітва).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень