A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 20.02.2020 08:56
Кількість переглядів: 352

Фото без опису

На засіданні виконавчого комітету, 20 лютого 2020 року, присутні заслухали спеціаліста І категорії з загальних питань - О. М. Кокошу, яка надала інформацію про стан роботи із зверненнями громадян, що надійшли до виконавчого комітету Богуславської міської ради в 2019 році. В 2019 році до виконавкому надійшло 1515 письмових звернень. На особистому прийомі у міського голови побувало 102 особи. Протягом 2019 року зареєстровано 60 колективних звернень. В колективних зверненнях найчастіше піднімалися питання ремонту дорожнього покриття вулиць, освітлення вулиць та стосовно діяльності підприємства "ТЕМП - 3000". За характером питань порушених громадянами у своїх зверненнях найбільше питань соціального захисту населення, їх кількість становить - 529 звернень. Так протягом 2019 року на лікування, поховання окремих категорій осіб та на підтримку учасників АТО та членів їх сімей було виділено допомоги на загальну суму 348 900 грн. Також, на сайті Богуславської міської ради протягом 2019 року було зареєстровано 14 петицій. Чотири з них були підтримані громадянами, тобто набрали необхідну кількість голосів для їх подальшого розгляду. Дві з них перебувають на контролі:
- Встановлення громадських бюветів для доступу до якісної питної води, в дворах будинків за адресою Соборна, 11 та Соборна, 11А та Шевченка 85;
- Облаштування додаткових зупинок громадського транспорту.
Виконавчий комітет Богуславської міської ради відповідно до рішення про затвердження видів безоплатних суспільно корисних робіт, які будуть виконувати особи, засуджені до покарання у вигляді громадських робіт та особи, на яких накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт на території Богуславської ОТГ, вирішив встановити наступні види суспільно корисних робіт:
- прибирання прибудинкових територій;
- прибирання доріг, вулиць, скверів, бульварів, інших територій;
- роботи з озеленення населених пунктів ОТГ;
- малярні роботи на об'єктах благоустрою та житлового фонду;
некваліфіковані будівельні роботи;
- очищення об'єктів благоустрою від несанкціонованої реклами, об'яв, бруду тощо...
Відповідно до звернення директора "Музею історії Богуславщини" Т. В. Куценко, виконавчий комітет Богуславської міської ради погодив клопотання "Про закріплення території під рекреаційні зони та їх подальшого облаштування, насамперед, виділення місця для встановлення пам'ятника П. Дорошенку на острові в районі "Ями" з подальшим облаштуванням та створенням навколо памятного знаку рекреаційної зони, або "Богуславська січ", або "Козацький стан". Тетяна Володимирівна надала інформацію присутнім щодо відзначення та проведення в 2020 році урочистих культурно - освітніх заходів двох ювілейних дат, які тісно пов'язані з історією нашого краю, а саме:
1. 400 років (1620 рік) - надання місту Богуслав герба та хоругви (прапора), а також підтвердження попередніх королівських привілеїв, що дозволяло самоврядування (вибори війту (судді) - керівника місцевого управління або самоврядування);
2. 355 років (18.08.1665 р.) - на старшинській козацькій раді поблизу Богуслава було обрано гетьманом Петра Дорошенка. Вперше козацька старшина присягнула своєму гетьману в тому, щоб "в послушенстві його залишитися", одночасно була складена присяга на вірність польському королеві, а також щоб мешкати у згоді й приязні" з кримським ханом.
Ініціатором по виготовленню пам'ятника (пам'ятного знаку) українському Гетьману Петру Дорошенку виступив Президент Гетьманського фонду Петра Дорошенка, Олексій Олександрович Дорошенко.
Підтримав виконком звернення КП БМР "Богуславблагоустрій" щодо встановлення тарифу на послугу з поводження з твердими побутовими відходами для старостинських округів Богуславської ОТГ в розмірі 30 грн. з мешканців одноквартирних будинків з присадибною ділянкою та ввести в дію з 01 березня 2020 року.
На засіданні виконавчого комітету було вирішено оголосити конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків в місті Богуслав, в яких не створено обє'днання співвласників багатоквартирного будинку, співвласники якого не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком.
Відео матеріали можна переглянути на фейсбук сторінці Богуславська міська рада - https://www.facebook.com/boguslavrada/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень