A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Рейдова перевірка лісопаркового масиву

Дата: 10.03.2020 13:25
Кількість переглядів: 461

Фото без опису

07 березня працівники Богуславського РС ГУ ДСНС України у Київській області, представниками лісового господарства та Богуславського ВП Миронівського ВП ГУ НП України в Київській області провели рейдову перевірку лісопаркового масиву на  території Богуславського району.

Здійснивши обхід популярних місць відпочинку громадян, учасники рейду з кожним, кого зустріли в цей день у лісі, провели роз’яснювальну роботу. Мета бесіди – спонукати людину замислитись над масштабами негативних наслідків безвідповідальної поведінки. Рятувальники пояснювали співрозмовникам, що зараз досить одного недопалка, щоб загорівся сухостій чи хвойний настил і запалав ліс. А чим небезпечні лісові пожежі, неважко здогадатись. Поліцейські, в свою чергу, нагадували про відповідальність за нанесену шкоду природним насадженням, а лісники розповідали, як страждає екологія планети через нищення лісів. Працівниками поліції під час проведення рейду було притягнуто 2-х громадян гр. М. по ст. 77-1 КУпАП ( самовільне випалювання рослинності або її залишків) та гр. Н по ст. 152 КУпАП (порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів).

Для більшого ефекту від почутого громадяни отримали від рятувальників листівки, що пропагують відповідальне ставлення до природи.

 

 

Начальник Богуславського РС ГУ

ДСНС України у Київській області 

полковник служби ЦЗ  Володимир Пономаренко

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень