A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ЗВЕРНЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ВЯЧЕСЛАВА ДЯЧЕНКА ДО ЖИТЕЛІВ БОГУСЛАВСЬКОЇ ГРОМАДИ ЩОДО ЗАХОДІВ ПРОТИДІЇ КОРОНАВІРУСУ

Дата: 19.03.2020 11:14
Кількість переглядів: 822

Фото без опису

Закликаю усіх жителів Богуславської громади з усією відповідальністю поставитися до загрози зараження новим коронавірусом 2019-nCoV !
З метою запобігання епідемії коронавірусної інфекції на території Богуславської ОТГ, проведення профілактичних та протиепідемічних заходів щодо попередження розповсюдження гострої респіраторної короновірусної хвороби COVID-19, керуючись Указом Президента України від 13 березня 2020 року № 87/2020 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13 березня 2020 року , Постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розпорядженням голови Київської обласної державної адміністрації від 12 березня 2020 року № 138 «Про запобігання поширенню на території Київської області коронавірусу COVID-19» , протоколом №2 позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 березня 2020р. мною було видано розпорядження про заходи запобігання епідемії коронавірусної інфекції на території Богуславської ОТГ та недопущення поширення Covid – 19 (можна ознайомитись на офіційному сайті Богуславської міської ради та на фейсбук сторінці Богуславської міської ради- https://www.facebook.com/…/pcb.4987443608…/498744190807804/…)
У Богуславській громаді працює оперативний штаб щодо недопущення занесення і поширення на території Богуславської міської ОТГ випадків захворювань спричинених новим коронавірусом, який буде жорстко реагувати на недотримання карантину! Жителі громади можуть звертатись за вказаними номерами телефонів до будь кого з членів оперативного штабу (склад оперативного штабу з питань вжиття невідкладних заходів для недопущення погіршення санепідеологічної ситуації в Богуславській ОТГ протягом карантинного періоду додається в додатку до розпорядження)
З надією на розуміння та співпрацю звертаюся до тих громадян, хто нещодавно повернувся з за кордону (а особливо з Італії, Іспанії, Китаю) - утримуйтеся від зустрічей та спілкування в широкому колі, оскільки інкубаційний період коронавірусу досить тривалий і симптоми можуть проявитися не одразу. Перебувайте у домашньому карантині протягом двох тижнів! Так ви допоможете вберегтися від небезпеки близьким людям та всім жителям громади. За перших же симптомів хвороби звертайтеся до лікарів!
Сьогодні головне наше завдання — вберегтися від вірусу, не допустити його розповсюдження на території громади! Під час 19 сесії депутатами Богуславської міської ради було підтримано проєкт рішення про виділення коштів з метою закупівлі захисних костюмів, респіраторів та необхідного для працівників медичних закладів.
Звертаюся до людей старшого віку! Під час розповсюдження коронавірусу ви знаходитись в групі ризику! Найкращою профілактикою захворювання на Covid-19 для усіх вас є максимальне обмеження пересування по території громади та за її межами!
Саме зараз нам потрібно проявити своє чуйне ставлення один до одного, увагу і піклування до людей старшого покоління – затефонуйте своїм рідним, близьким, сусідам та поцікавтесь про їхнє самопочуття, чи забезпечені вони всім необхідним? Придбавши – залиште біля дверей!
Друзі, сподіваюся на ваше серйозне ставлення, зібраність, толерантність і відповідальність перед своїми сім'ями та людьми, які вас оточують! Подбайте про власну безпеку, безпеку своїх дітей!
Закликаю усіх жителів громади свідомо поставитися до виконання рекомендацій і заходів безпеки!
Тримаю на особистому контролі та зобов’язуюсь інформувати жителів Богуславської громади повідомлення директора КНП БРР "Богуславського районного ЦПМСД" – В. Д. Пивовар та головного лікаря КНП БРР "Богуславської центральної районної лікарні" – В. П. Шинкаренко щодо щоденного моніторингу стану захворювань по місту, громаді та Богуславському району.

З повагою, міський голова Богуславської ОТГ В. М. Дяченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень