A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Зустріч щодо обговорення запобігання епідемії короновірусної інфекції та недопущення поширення Covid - 19 на території Богуславської ОТГ та району

Дата: 19.03.2020 09:13
Кількість переглядів: 500

Фото без опису

На сьогоднішній зустрічі між міським головою В. М. Дяченком, першим заступником міського голови Ю. М. Лелекою, секретарем ради Г. А. Плагун, начальником Богуславського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області В. В. Гризуном, заступником начальника Богуславського відділення поліції Миронівського відділу ГУНП В. Д. Сорокуном та ФОП В. А. Дятленком (пасажирські перевезення міськими "маршрутками") обговорили як виконуються Указ Президента України, Постанова Кабінету Міністрів України, розпорядження голови Київської обласної державної адміністрації, протокол засідання Державної та Київської комісії з питань техногенно - екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, протокол позачергового засідання постійної комісії з питань техногенно - екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Богуславської районної державної адміністрації та розпорядження міського голови про заходи запобігання епідемії короновірусної інфекції та недопущення поширення Covid - 19 на території Богуславської ОТГ та району. Міський голова підтвердив інформацію про те, що особа яка захворіла в с. Іванівці не є хворою на короновірусне захворювання (Covid - 19) і порадив застосовувати штрафні санкції до осіб, що розповсюджують неправдиву інформацію в соціальних мережах.
В. В. Гризун проінформував про те, що створеною комісією при РДА здійснюється перевірка продуктових магазинів, закладів громадського харчування, Богуславського ринку - кожному вручене розпорядження та протокол позачергового засідання постійної комісії з питань техногенно - екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Богуславської районної державної адміністрації про те, що з 12 березня по 3 квітня 2020 р. на усій території України установлено карантин.
В. Д. Сорокун повідомив про те, кожного дня працівниками Богуславського відділення поліції здійснюються заходи та перевірки щодо інформування населення та закладів відпочинку ( кафе, бари, ресторани) на виконання відповідних постанов та розпоряджень щодо запобігання поширення короновірусної їнфекції ( Covid - 19) на території Богуславської ОТГ та Богуславському районі.
Перевізники пасажирів "Мережа - Авто" та ФОП "Дятленко" на час встановленого карантину припинили свою діяльність на території району та по місту.
Відео матеріали можна переглянути за посиланням - https://www.facebook.com/boguslavrada/videos/1098462190487655/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень