A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Нарада з працівниками медичних установ району, міста та працівниками комунальних служб громади

Дата: 01.04.2020 16:17
Кількість переглядів: 339

Фото без опису

В зв'язку з епідеміологічною ситуацією на території України, спричиненою коронавірусною інфекцією - Covid - 19, постійним моніторингом і інформуванням населення Богуславської громади щодо ситуації захворюваності в ОТГ та здійснення профілактичних заходів, міським головою проводяться постійні наради з працівниками медичних установ району, міста та працівниками комунальних служб громади. На сьогоднійшній нараді були присутні: головний лікар Богуславської ЦРЛ В. П. Шинкаренко, начальник ТОВ ЖЕК "Богуслав" С. В, Хоменко, начальник КП БМР "Богуславводоканал" В. М. Кравченко, начальник КП БМР "Богуславблагоустрій" В. В. Харченко.
За повідомленням головного лікаря ЦРЛ на даний час забезпечена необхідними захисними засобами, костюмами, дезенфікуючими засобами, апаратами ШВЛ (3 дорослі і 1 дитячий).
Звичайно, допомога яка надходить від благодійників і не байдужих громадян - ніколи не буває зайвою. Так одним з навчальних закладів міста були пошиті захисні костюми для медичних працівників, а наш земляк - народний депутат України Т. Тарасенко передав до медичного закладу необхідні засоби гігієни та захисні засоби.
На території Богуславської ЦРЛ встановлено тимчасовий намет, який на даний час не виконує повністю необхідні функції, але буде використовуватись в разі великої кількості хворих на covid - 19.
Керівники ЖЕК "Богуслав" та КП БМР "Богуславблагоустрій" розповіли про здійснення систематичних, профілактичних заходів в будинках, які обслуговує ТОВ ЖЕК "Богуслав" та обробку гідрохлоридом дитячих майданчиків у місті, зупинок громадського транспорту, місць найбільшого скупчення людей.
За повідомленням керівника КП "Богуславводоканал" в міські водогони збільшили додавання гідрохлориду, але всі зміни відповідають нормам.

Підсумовуючи нараду, Вячеслав Михайлович ще раз повідомив про те, що в Богуславській громаді створений оперативний штаб з питань вжиття невідкладних заходів для недопущення погіршення санепідеологічної ситуації в ОТГ протягом карантинного періоду, здійснюється щоденний моніторинг та інформування населення громади про стан захворюваності в ОТГ та наявності в аптечних закладах засобів індивідуального захисту та дезинфікуючих засобів.

Відео наради можна переглянути за посиланням -
https://www.youtube.com/watch…

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень