Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Керівництвом ТОВ ВО "Богуславський граніт" COMSPEC було передано до КНП БРР "Богуславського районного ЦПМСД" та КНП БРР "Богуславської ЦРЛ" додатково близько 100 експрес тестів, які допомогають виявити в хворого непрямі ознаки вірусу covid - 19

Дата: 03.04.2020 19:15
Кількість переглядів: 537

Фото без опису

Фото без опису

Сьогодні керівництвом ТОВ ВО "Богуславський граніт" COMSPEC було передано до КНП БРР "Богуславського районного ЦПМСД" та КНП БРР "Богуславської ЦРЛ" додатково близько 100 експрес тестів, які допомогають виявити в хворого непрямі ознаки вірусу covid - 19. Загалом в лікувальних закладах Богуславщини в наявності близько 200 тестів.
Директор КНП БРР "Богуславський районний ЦПМСД" Пивовар В. Д. розповіла про специфіку роботи своїх підлеглих, співпрацю з обласним, районним та міським керівництвом, яку отримували допомогу на ЦПМСД від підприємців міста і просто небайдужих громадян. Також Валентина Дмитрівна надала список речей для працівників лікарні, які керівники ТОВ ВО "Богуславський граніт" пообіцяли придбати. Дуже приємно, що підприємці проявляють активність і не стоять осторонь проблеми.
Голова Богуславської ОТГ В. М. Дяченко під час розмови зауважив, що для позитивного результату і повної готовності медичних установ району, потрібно зібрати разом районну комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій і оперативний штаб з питань вжиття невідкладних заходів для недопущення санепідеологічної ситуації в Богуславській ОТГ.
Співпраця з COMSPEC в медичній сфері нашої ОТГ лише розпочинається, але сподіваємося вона продовжуватиметься і після закінчення карантинного періоду в Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень