A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

"Капітальний ремонт покриття доріжок, благоустрій території регіонального ландшафтного парку "Богуславль"

Дата: 13.05.2020 16:07
Кількість переглядів: 517

Фото без опису

Під час сьогоднішньої робочої наради першого заступника міського голови Ю. М. Лелеки з підрядником робіт по об'єкту "Капітальний ремонт покриття доріжок, благоустрій території регіонального ландшафтного парку "Богуславль" А. Г. Татояном (приватне підприємство "Татоян") було обговорено попередні терміни завершення ремонтних робіт об'єкту (за сприятливих умов - кінець травня) та уточнені деталі будівництва.
Замовником даного виду робіт є Департамент екології та природних ресурсів Київської обласної державної адміністрації. Проведення тендерної процедури і підписання договору з підрядником - компетенція даної організації.
В минулому році згідно програми "Ремонт та реконструкція дорожнього покриття вулиць, тротуарів, скверів та зон відпочинку міста Богуслав на 2019 рік" було проведено реконструкцію освітлення центральної частини міста та будівництво території паркової зони центральної частини міста. Дані проекти включали в себе і частину робіт в "Казковому містечку" (територія, що ближче до дороги), але зі зміною погодніх умов було вирішено завершити їх на весні 2020 року. На даний момент розпочалися роботи з облаштування стоянки, клумб та зеленої зони (територія "Казкового містечка" ближча до дороги), що входили до проекту - "Будівництво території паркової зони центральної частини міста".
Згідно проектно - кошторисної документації "Капітальний ремонт покриття доріжок, благоустрій території регіонального ландшафтного парку "Богуславль" буде здійснено ремонт під'їзної частини (спуск), вхід до паркової зони, доріжки в парковій зоні (з гранітної шашки), три зони відпочинку (де передбачено вимуроване місце для "вогнища", паркові лавки, урни). Нажаль освітлення парку "Богуславль" та ремонт дерев'яного місточка, що з'єднує "Казкове містечко" і частину регіонального ландшафтного парку, не передбачено в проектні документації. Тому першим заступником була проведена ще одна зустріч з керівником організації, яка займалась освітленням центральної частини міста для обговорення та уточнення технічних можливостей освітлення частини паркової зони.
Тимчасовий насип з щебеню для проїзду і завезення матеріалів необхідних для здійснення будівництва, що днями дуже обговорювався на просторах інтернету, буде вивезено (якщо не передбачатиме собою необхідності використання в інших проектах).
Після завершення будівництва та облагородження цього куточку центральної частини міста дуже хотілося б бачити "зворотній зв'язок" богуславчан та гостей (прибирати після себе сміття, не нищити споруди, що встановляться) відповідне ставлення та бережне відношення до всього, що нас оточує. Адже вчинки людини виявляють рівень її моральної культури.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень