A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Засідання комісії з питань промисловості, підприємництва, транспорту, зв'язку, торгівлі і сфери послуг комунальної власності і ЖКГ

Дата: 19.05.2020 16:45
Кількість переглядів: 407

Фото без опису

На комісії з питань промисловості, підприємництва, транспорту, зв'язку, торгівлі і сфери послуг, комунальної власності і ЖКГ обговорили зміни до статуту КП «Богуславтепломережа» та акти прийому - передачі даного підприємства до комунальної власності Богуславської громади.
Провідний спеціаліст - інспектор відділу державного архітектурно - будівельного контролю П. Ю. Пшевлоцький повідомив присутніх про петицію, що набрала 106 голосів на свою підтримку - "Заборона використання, та продажу штучних квітів" автор: ГО,,Хорти Буслава''. В тексті петиції йдеться про те, щоб заборонити використання штучних квітів на кладовищах громади,та їх продаж на торгівельних майданчиках, як таких, що негативно впливають на екологію регіону,та наносять шкоду здоров'ю людей. Дане питання буде винесене на розгляд сесії, але відноситься воно до компетенції законотворчих органів і має вирішуватись на загальнодержавному рівні. Вирішено було запропонувати депутатському складу міської ради звернутись до Кабінету Міністрів України з пропозицією внесення змін до законодавства.
Секретар міської ради Г. А. Плагун повідомила присутніх про те, що на сесії будуть надані матеріали для попереднього ознайомлення з документом "Встановлення місцевих податків та зборів на 2020 рік" (дане питання буде розглядатись на сесії Богуславської міської ради в червні).
Згідно вимог податкового законодавства України, на розгляд та затвердження депутатського корпусу буде представлений звіт по бюджету за І квартал 2020 р. та запропоновані незначні зміни до програми "Розвитку та утримання житлово - комунального господарства та благоустрою Богуславської ОТГ на 2020 рік". Дану програму пропонується доповнити частиною - про утримання та ремонт дорожнього покриття на території ОТГ (поточні, ямкові ремонти). За пропозицією першого заступника Ю. М. Лелеки , кошти, що цього року були зекономлені на очищенні вулиць і доріг від снігу та обробці їх протиожеледними матеріалами направити на реалізацію вищезазначеного доповнення.
Запропоновано внести зміни до положення про "Порядок надання одноразової матеріальної допомоги громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах та іншим категоріям громадян" і доповнити зміною суми матеріальної допомоги на подолання збитків нанесених пожежою та стихійним лихом від 500 до 5000 тис. грн.
На комісії розглядались звернення громадян стосовно виготовлення проектно - кошторисних документацій, здійснення капітального ремонту дорожнього покриття, освітлення вулиць та ремонт будинку і прибудинкової території за адресою Шевченка 74. Всі звернення були розглянуті, обговорені і направлені за належністю.
Відео матеріали можна переглянути за посиланням - https://www.facebook.com/boguslavrada/videos/3071849106206523/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень