A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Шановні жителі Богуславської ОТГ!

Дата: 27.05.2020 09:39
Кількість переглядів: 355

Фото без опису

Одним із найдієвіших видів контролю громадськості за діями влади, який уособлює один із головних принципів побудови демократичного суспільства, є участь громадськості у прийнятті владних рішень.

Закон України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» надає громадськості право бути залученими до процесу прийняття регуляторних рішень органами місцевого самоврядування.

Тому, шановні жителі Богуславської ОТГ, приймайте активну участь у розробці проектів регуляторних актів! Саме від нас з вами залежить подальший розвиток громади. Адже від розміру ставок податків та зборів залежать грошові надходження до місцевого бюджету. Ці кошти будуть вкладатися в розвиток інфраструктури нашої громади, а саме: ремонт доріг, благоустрій територій, парків, прибережних зон, місць відпочинку. Також залежить утримання дитячих навчальних закладів, шкіл, закладів охорони здоровя, культури та інше.

Рішення "Про встановлення місцевих податків та зборів на 2021 рік" можна переглянути на офіційному сайті Богуславської міської ради (https://rada.info/upload/users_files/25299709/docs/78e9d8f49e67597f5883c0202bb7d221.pdf).  Зауваження та пропозиції приймаються від юридичних та фізичних осіб протягом одного місяця з дня оприлюднення.  Спосіб надання зауважень та пропозицій - письмово за адресою: вул. Шевченка, 40, м. Богуслав, Київська обл., 09701 та boguslav_m.rada@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень