A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

З метою поліпшення благоустрою та санітарного стану навколишнього середовища у Богуславському ліцеї №2 відбулася виїзна нарада

Дата: 15.06.2020 13:44
Кількість переглядів: 337

Фото без опису

Фото без опису

З метою поліпшення благоустрою та санітарного стану навколишнього середовища у Богуславському ліцеї №2 відбулася виїзна нарада за участю голови Богуславської ОТГ В. Дяченка, начальника відділу освіти О. Поліщук, начальника КП «Богуславблагоустрій» В. Харченка, КП «Богуславводоканал» В. Кравченка, ПП М. Сірика. Спільно з директором ліцею В. Вербіцьким було обговорено проблемні питання благоустрою пришкільної території та розроблені шляхи їх вирішення.
Завдяки злагодженій роботі працівниками благоустрою виконані роботи по обрізанню сухих та аварійних дерев, косінню трави, вивезенню сміття. Відновлено вуличну електромережу та встановлені світлодіодні світильники на території навчального закладу до гори «Лобунка».
Працівники водоканалу якісно виконали роботи по заміні внутрішніх водопровідних труб, водяних задвижок та замінили каналізаційну систему, яка була в аварійному стані, встановили 2 сучасні каналізаційні люки.
З ініціативи голови ОТГ В. Дяченка та начальника відділу освіти О. Поліщук для забезпечення гігієнічних умов у спортивній залі ліцею під час спортивних тренувань та змагань з боксу облаштовано туалет, душова кабіна, підключено комунікації та замінено вікна. Також для дотримання санітарних норм та впровадження системи НАССР в харчоблоці їдальні замінено застарілу перегородку на сучасне вікно видачі їжі та закуплено нову електричну плиту з духовою шафою.
Всі роботи виконувалися швидко, якісно та добросовісно.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень