A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Сьогодні міським головою В. М. Дяченком була здійснена виїзна нарада по перевірці підготовки навчальних закладів до нового навчального року.

Дата: 07.08.2020 08:14
Кількість переглядів: 301

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

міським головою В. М. Дяченком була здійснена виїзна нарада по перевірці підготовки навчальних закладів до нового навчального року.
Очільник громади відвідав Богуславський ліцей №2 де перевірив якісний та естетичний вигляд робіт, що проводились в туалетній та душовій кімнаті спортивного залу, а саме:
- закупівля та установка нових гарнітур( рукомийник, сушка, туалет, бойлер );
- косметичний ремонт роздягальні, туалетної та душової кімнат;
- закупівля та встановлення пластикових дверей;
- покриття підлоги плиткою;

Оглянув Вячеслав Михайлович встановлену нову вітрину для видачі їжі в їдальні та нову кухонну плиту для приготування їжі.

Протягом літнього періоду КП БМР «Богуславводоканал» було зроблене велику кількість робіт по підключенню спортзалу ліцею №2 до водопровідної та каналізаційної мережі міста, чистка бетонних монолітних каналізаційних колодязів та їх монтаж, укладені нові трубопроводи різних діаметрів, встановлені фасонні частини: крани, підводи, коліна...
Встановлено лічильник холодної води з фільтром, проведено ремонт водопровідної та каналізаційної мережі Богуславського ліцею №2.

Працівниками КП БМР «Богуславблагоустрій» відновлено вуличну електромережу та встановлено світлодіодні світильники на території навчального закладу до гори «Лобунка», здійснена розчистка чагарників, косіння трав’яних настилів, кронування дерев, вивезення стихійних сміттєзвалищ з території закладу.
В рамках підписаного Меморандуму про співпрацю між Богуславською міською радою та ТОВ «Богуславенерджі» на 2020 рік було отримано: 12 ноутбуків, 8 телевізорів , 10 інтерактивних дошок для покращення навчального процесу ліцею.
Також директором була подана заявка до включення закладу в програму обласної ради «Потреби великих шкіл» на виділення коштів для закупівлі нового обладнання харчоблоку школи.

Обговорили Вячеслав Михайлович та Валерій Миколайович укомплектування відповідного штатного розпису для повноцінного забезпечення навчально – виховного процесу в умовах карантину.

Дуже багато зроблено, але є й проблемні питання з якими Валерій Миколайович звернувся до міського голови. Проблемним залишається запасний хід, а саме заміна вхідних дверей, що дасть можливість покращити енергозбереження ліцею, заміна підлогового покриття біля спортивного залу ліцею та заміна підлогового покриття в харчоблоці закладу згідно санітарно – тенічних норм утримання харчоблоку.

В пріорітеті громади на 2020 рік саме розвиток освітньої галузі громади та покращення її технічно – матеріального стану.

Всі пропозиції подані керівником ліцею будуть розглянуті очільником громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень