A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

25 лютого 2020 року Богуславська міська рада вирішила присвоїти звання "Почесний громадянин міста Богуслава" Глузману Семену Фішельовичу із занесенням до Книги почесних громадян міста "Гордість і слава Богуслава"

Дата: 14.09.2020 08:20
Кількість переглядів: 500

Фото без опису

Розглянувши подання відділу культури, молоді та спорту, звернення гр. Ніколенко Л. І. про присвоєння звання "Почесний громадянин м. Богуслава" та внесення до Книги почесних громадян "Гордість та слава Богуслава" гр. Глузману Семену Фішельовичу - лікарю - психіатру, президенту Асоціації психіатрів України, директору Українсько - американського бюро захисту прав людини, члену Американського товариства психіатрії, члену Королівського коледжу психіатрів Великої Британії, члену Канадської психіатричної асоціації, враховуючи його значний особистий внесок у розвиток світової психіатрії, в знак великої поваги до його політичної та громадської діяльності, у відповідності до Положення про порядок присвоєння звання "Почесний громадянин міста Богуслава" .

25 лютого 2020 року Богуславська міська рада вирішила
ПРИСВОЇТИ звання "Почесний громадянин міста Богуслава" із занесенням до Книги почесних громадян міста "Гордість і слава Богуслава".

Глузману Семену Фішельовичу було вручено посвідчення та нагрудний знак.

Пишаємося, зичимо міцного здоров'я та професійних успіхів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень