A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 17.09.2020 15:02
Кількість переглядів: 376

Фото без опису

17 вересня 2020 року під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Є.Є. Янушевича відбулося чергове засідання виконавчого комітету.
Було розглянуто 10 проектів порядку денного, а саме: внесення змін до рішення від 17. 05. 2018 р. за №56/5 "Про визначення уповноважеих осіб , які мають право складати протоколи про адміністративні правопорушення", підготовка комунальних служб міста (КП БМР "Богуславтепловодопостачання", КП БМР "Богуславблагоустрій", КП БМР "Богуславводоканал") до роботи в осінньо - зимовий період, про зміни в черзі квартирного обліку, надання дозволів на проведення проектно - вишукувальних робіт, надання дозволів на розміщення об'єктів торгівлі та сфери послуг, присвоєння адрес об'єктам нерухомого майна, погодження робочих проектів реконструкції системи газопостачання та електропостачання квартир в багатоквартирних житлових будинкахнадання дозволів на видалення зелених насаджень.
Питання погодження та затвердження фінансового плану комунального підприємства Богуславської міської ради "Богуславтепловодопостачання" на 2020 - 2021 роки було знято з розгляду порядку денного, вирішено було повернутись до його розгляду на наступному засіданні виконавчого комітету в зв'язку з можливими змінами після розгляду судового засідання в якому приймає участь дане підприємство.

В пункті РІЗНЕ було заслухано звернення ТОВ "Енергія - 1" та обговорено створення Муралу на будинку культури в м. Богуслав.
Відео матеріали можна переглянути за посиланням - https://www.facebook.com/boguslavrada/videos/1047855052330221


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень