A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Населення Київщини заборгувало за доставку газу більше 116млн грн

Дата: 11.11.2020 15:59
Кількість переглядів: 285

Населення Київщини заборгувало за доставку газу більше 116млн грн

За оперативними даними станом на 10 листопада заборгованість населення за надані послуги за доставку газу становить 116млн 645 тис грн. Сума вказана з урахуванням плати за листопад.

Найбільше – майже 36 млн грн заборгувало населення Києво-Святошинського району. 10 млн грн винні жителі Васильківського району. По 9 млн заборгували жителі Броварського, Бориспільського та Білоцерківського районів.

«Отримані кошти мають бути направлені на ремонти газорозподільної системи, обстеження газопроводів, підтримку тиску газу в мережах, локалізацію та ліквідацію аварійних ситуацій, а також заміну зношених ділянок газопроводів.Суттєва частина плати за розподіл газу спрямовується на роботу аварійно-диспетчерської служби «104», яка в режимі 24/7 гарантує безпеку усіх користувачів газу, пов’язану з роботою газових пристроїв» ? розповідає Руслан Писанко директор технічний АТ «Київоблгаз».

Для жителів Київщині розроблені сучасні сервіси для сплати онлайн. Завантажити рахунок за доставку газу і дистанційно оплатити послуги можна з Особистого кабінету на сайті 104.ua, за допомогою чат-бота Viber 7104.ua і через мобільні додатки 104Mobile або 104 MobileLight.

Газова компанія дякує усім своїм клієнтам, які знайшли можливість і своєчасно розрахувалися за доставку газу, зробивши свій внесок у безпеку газорозподільної системи Київської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень