A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО УЧАСТЬ У ФЕСТИВАЛІ

Дата: 11.05.2021 14:41
Кількість переглядів: 531

Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО УЧАСТЬ У ФЕСТИВАЛІ

 

Для повноцінної життєдіяльності дітей з особливими потребами, задоволенню їх потреб у спілкуванні з ровесниками, творчому зростанні запрошуємо для участі фестивалі творчості дітей «Повір у себе».

Категорія учасників -  діти з особливими потребами.

Учасники фестивалю з обмеженими фізичними можливостями (захворювання опорно-рухового апарату, ДЦП, діти, які пересуваються з допомогою інвалідних візків) можуть брати участь у заході з супроводжуючим (за погодженням).

 

Вік учасників - від 6 до 17 років

 

Девіз фестивалю – „DOBRO FASHION WEEK”.

 

Дата проведення фестивалю – 24.05.2021 -30.05.2021

 

Місце проведення – ДЗОВ «Зоряний» с. Карапиші, Обухівського району.

        

Рекомендації для учасників, що привозять художні, декоративно прикладні та архітектурні роботи: Тема виставки -  „Пори року”

Учасники використовуючи, як уже надбані творчі навики, так і отримані під час проведення фестивалю створять тренд, який допоможе легше сприймати світ і дасть нові інструменти для самореалізації (автор повинен підписати свої роботи на звороті простим олівцем, або іншим зручним способом).

Рекомендації для учасників, що демонструють вокальні, театральні, поетичні, інструментальні та хореографічні номери: учасники, що виконують твори на музичних інструментах мають попіклуватись по транспортування музичного інструментарію до місця проведення фестивалю (якщо габаритні параметри це дозволяють), або заздалегідь дізнатись про можливість надання музичного інструментарію на місці проведення заходу; попіклуватись про наявність всіх необхідних фонограм та музичного супроводу, та наявність сценічного одягу. Музичні та вокальні номери рекомендовано виконувати у позитивному мажорному настрої незалежно від темпу музики, (переважно українською мовою). Учасники можуть розраховувати на всебічну допомогу з боку організаторів фестивалю (репертуар, заняття вокалом, створення фонограми при відсутності, або при форс мажорі. Навіть реалізація давньої творчої мрії!).

 

Прийом заявок для участі у фестивалі проводиться до 17.05.2021.

 

Кількість учасників – 2 особи.

Контактна особа: Калінська Оксана

Контактний телефон: 067 660-70-94


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень