A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

В ОДА РОЗПОВІЛИ, ЯКІ ОБ’ЄКТИ «ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА» НА КИЇВЩИНІ ДОБУДУЮТЬ УЖЕ ДО КІНЦЯ ЛІТА

Дата: 02.07.2021 08:09
Кількість переглядів: 201

Фото без опису

На Київщині триває активна реалізація програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». На деяких об’єктах роботи йдуть швидше, ніж це було заплановано в графіку.

Про це сьогодні, 1 липня, під час онлайн-брифінгу зазначив заступник очільника Київської облдержадміністрації Андрій Лісовик.

Відтак у липні в регіоні планують завершити реконструкцію опорного навчально-виховного комплексу в селищі Красятичі Поліської громади та термомодернізацію школи в селі Жоравка Яготинської громади. Хоча, згідно з попередніми планами, реалізація цих об’єктів очікувалась тільки восени.

Натомість у серпні підрядники готуються завершити будівництво академії спорту в Бучі, реконструкцію стадіону в Білій Церкві та капітальний ремонт школи в Яготині.

«Працюємо над розбудовою соціальної інфраструктури нашого регіону та створюємо кращі умови для наших жителів в різних сферах. Підрядники активно працюють, але дотримуються ключової вимоги – усе має бути виконано з ретельним дотриманням будівельних норм. Хід робіт на об’єктах регулярно інспектуємо разом із очільником Київської облдержадімінстрації Василем Володіним і фахівцями профільного департаменту. Від якості будівельних робіт залежить безпека наших жителів, а цим у жодному разі не можна нехтувати», – прокоментував Андрій Лісовик.

Повідомляє пресслужба Київської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень