A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Зустріч з представниками ОТГ Обухівського району

Дата: 11.08.2021 07:46
Кількість переглядів: 413

10 серпня 2021 року в Обухівському секторі податків і зборів з юридичних осіб та проведення камеральних перевірок ГУ ДПС у Київській області відбулася зустріч з представниками ОТГ Обухівського району на тему: «Про затвердження ставок та податкових пільг із сплати місцевих податків та/або зборів на 2022 рік. Добровільне декларування активів фізичних осіб».

Зустріч провели завідувач Обухівського сектору податків і зборів з юридичних осіб та проведення камеральних перевірок Світлана СТАРИК та заступник начальника Обухівського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Галина ПЕЛЕШЕНКО.

Під час зустрічі Світлана СТАРИК докладно інформувала учасників, про Порядок надання контролюючим органам  в електронному вигляді інформації щодо ставок та податкових пільг із сплати місцевих податків та/або зборів, затверджений  Постановою Кабінету Міністрів України від 28.12.2020 № 1330.

Наголосила, що згідно з Порядком сільські, селищні, міські ради та об’єднані територіальні громади, створені згідно із законом та перспективним планом формування територіальних громад, надсилають у десятиденний строк з дня прийняття рішень, але не пізніше 25 липня року, що передує бюджетному періоду, в якому планується застосування встановлених місцевих податків та /або зборів та податкових пільг  із сплати місцевих податків та/або зборів, до контролюючого органу, в якому перебувають на обліку платники відповідних місцевих податків та/або зборів в електронному вигляді інформацію щодо ставок та податкових пільг із сплати місцевих податків та /або зборів за затвердженими формами.

Галина ПЕЛЕШЕНКО у своєму виступі детально роз’яснила учасникам, що таке одноразове (спеціальне) добровільне декларування, які активи підлягають декларуванню, хто не може бути декларантом, ставки податку при добровільному декларуванні та терміни подачі декларації.

Наприкінці заходу учасникам зустрічі було рекомендовано долучитися до інформаційних ресурсів ДПС у мережі Facebook за посиланням www.facebook.com/tax.kyiv.oblast та на телеграм-каналі ДПС https://t.me/tax_gov_ua.

 

Обухівський сектор організації роботи

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень