A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Виїзний прийом

Дата: 14.09.2021 16:37
Кількість переглядів: 365

Фото без опису

 

Якщо окремі питання, що розглядав на виїзному прийомі голова Богуславської ТГ Віталій Хоменко 14 вересня у Розкопанцях та Дибинцях, як от: ремонти зруйнованих стихіями доріг, питання соціального захисту та сусідські спори — вирішувалися в телефонному режимі та під час розмови, то в Ісайківському старостинському окрузі, де  на виїзний прийом до першого заступника голови Богуславської громади Олександра Салати прийшов житель Яцюків, слід було виїхати на місце, аби переконатися в правдивості його слів.
А непокоїло чоловіка те, що його з усіх сторін притісняють сусіди: один не дає зробити проїзду до городу, інший за 30 метрів на чужих ділянках вирощує капусту, і обробляє її хімікатами.
Та зрештою всі звинувачення виявилися безпідставними. А от чому цей чоловік на своєму городі викопав вирву, а неподалік, у прилеглому ліску, облаштував самовільний кар’єр, вивізши звідти не один куб глини, він так і не пояснив. 
Вже на виїзді з Яцюків побачили стихійне сміттєзвалище.  Разом із старостою Галиною Васильченко звернули увагу, що там, попід дорогою вітер перебирає старі листи, де чітко вказано й адресу.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень