Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

«Зима близиться, а дров виписати не можна. Допоможіть!» — звернулась до голови Богуславської ТГ Віталія Хоменка жителька Москаленок

Дата: 21.09.2021 16:00
Кількість переглядів: 419

Фото без опису

 

«Зима близиться, а дров виписати не можна. Допоможіть!» — звернулась до голови Богуславської ТГ Віталія Хоменка жителька Москаленок, яка прийшла 21 вересня на виїзний прийом.

Дійсно, цьогоріч це питання турбує всіх, хто мешкає у приватному будинку — ще навесні у ДП «Богуславське лісове господарство» виписували дрова, а вже влітку тимчасово припинили. Та й приватники теж не беруть замовлення — черга, кажуть. А все тому, що наразі не в змозі забезпечити дровами всіх бажаючих.

Не менш важливими були й питання оплати за паї та укрупнення старостинських округів. Останнє особливо турбувало жителів сіл, в яких чисельність населення не перевищує півтисячі, — чи не залишаться тоді вони без допомоги?

У Вільховецькому старостинському окрузі, до якого входять Семигори, Калинівка, Половецьке, потрібно провести ревізію свердловини, що поблизу школи, аби взимку не сталося перебоїв з водою; закінчити роботи з освітленням вулиць та поточним ремонтом доріг. До речі, їх підсипають щебенем у Семигорах, і мешканці щиро дякували голові громади за оперативність.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень