A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

“АКТИВНІ” ПАРКИ ПРОДОВЖУЮТЬ ВІДКРИВАТИ ПО ВСІЙ КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Дата: 11.10.2021 08:41
Кількість переглядів: 378

 

В рамках проєкту Президента України Володимира Зеленського “Здорова країна” по всій території Київської області продовжується відкриття спортивних майданчиків. Наразі встановлено 46 “активних” парків.

“Ми приділяємо велику увагу розвитку спорту в області. Ми не акцентуємося тільки на спортивних школах і гуртках. Для нас важливо, щоб займатися спортом міг кожен бажаючий у вільний час. “Активні” парки це безумовно приклад того, що спорт може бути доступним і сучасним. Тому забезпечення жителів Київщини сучасними спортивними майданчиками для нас одне з пріоритетних завдань”,- зазначив голова Київської ОДА Василь Володін.

Проєкт “активні” парки спрямований на організацію оздоровчої рухової активності громадян. Майданчики встановлюються в загальнодоступних місцях міст і селищ, щоб кожен охочий міг долучитися до занять спортом. Всі тренажери багатофункційні і розраховані на виконання декількох вправ. Одна з особливостей данного майданчику QR-код. Завдяки йому можна дізнатися які вправи і як правильно виконувати на кожному з тренажерів

У понеділок, 11 жовтня, на території Київської області планується відкриття ще 4 “активних” парків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень