A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Тарифи таки зміняться

Дата: 29.10.2021 08:18
Кількість переглядів: 538

Фото без опису

 

 

Тарифи таки зміняться

Йдеться про зміну та встановлення тарифів КП БМР «Богуславське житлово-комунальне підприємство» на послугу з централізованого водопостачання і водовідведення та з постачання теплової енергії, так як діяльність комунального підприємства за старими тарифами, які не піднімалися з 2018 року, є збитковою.

Ці та інші питання розглядали члени виконкому, чергове засідання якого проходило 28 жовтня.

Також члени виконкому заслухали звіт директора КНП БМР «Богуславський центр первинної медико-санітарної допомоги» Валентини Пивовар про діяльність Центру та проголосували за затвердження звіту про виконання фінансового плану медичної установи.

Серйозне обговорення викликало питання забезпечення окремих сіл медичними працівниками, яких не вистачає й у центрі надання первинної медичної допомоги. Молоді лікарі, зокрема ті, які тільки-но закінчили ВУЗ, їхати в село не поспішають через житлові питання, а точніше, відсутність комфортного житла.

Звертаючись до старост, керівник медичної установи попросила активніше проводити роз’яснювальну роботу серед односельців, наголосила на важливості проведення масової вакцинації, яка дозволить зберегти життя і здоров’я жителів громади. Адже, за її словами, на 28 жовтня 2021 року зареєстровано 105 підтверджених випадків захворювання на Ковід-19.

Далі члени виконавчого комітету міської ради розглядали наступні питання: про утворення тимчасової комісії з обстеження технічного стану будинку по вул. Дачна у Богуславі, аби вирішити питання надання субсидії; про надання дозволу на видалення аварійних зелених насаджень у Богуславі; про надання дозволу на порушення об’єкту благоустрою; питання, що стосувалися неповнолітніх дітей та їх соціального захисту; про надання дозволу на розміщення об’єктів торгівлі та сфери послуг; про взяття громадян на чергу квартирного обліку та зміни в черзі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень