A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Богуславська районна філія КОЦЗ інформує!

Дата: 12.11.2021 15:28
Кількість переглядів: 377

Фото без опису

 

 

Увага?

Нагадуємо - Важливо працювати офіційно !!! ?? Нелегальна зайнятість небезпечна ??

? Офіційне оформлення трудових відносин з працівниками – головне завдання роботодавців. Не зважаючи на роз’яснення в засобах масової інформації та вимоги чинного законодавства, працевлаштування з оформленням трудових відносин, у деяких роботодавців, є серйозною проблемою.

?Легальна зайнятість передбачає не тільки використання робочої сили на законних підставах, а й виплату найманому персоналу «білої» заробітної плати. Інколи факт працевлаштування приховують укладенням цивільно-правових договорів. Слід пам’ятати, що такий вид трудової діяльності застосовується зазвичай для виконання конкретного обсягу роботи, що спрямована на певний результат, і у разі досягнення цієї мети, договір вважається виконаним і дія його припиняється.

?Нагадуємо, що кожний нелегальний працівник «обійдеться» роботодавцю у тридцятикратному розмірі мінімальної заробітної плати, встановленої законом на момент виявлення порушення. Водночас сплата штрафу не звільняє від усунення порушень законодавства про працю.

? Небезпека «тіньової» зарплати полягає не тільки у несплаті до бюджету обов’язкових платежів, а й у тому, що працівник не матиме змоги отримати пенсію, яка б відповідала рівню його реальної зарплати.

Служба зайнятості нагадує керівникам підприємств: у разі офіційного працевлаштування тимчасово непрацюючих осіб на новостворені робочі місця працедавці можуть претендувати на отримання компенсації зі сплати єдиного соціального внеску.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень