A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

 4 грудня льодова арена «Льодограй» у Богуславі зустрічала учасників зимового Кубку по хокею з шайбою серед аматорів вікової категорії 50+

Дата: 06.12.2021 08:06
Кількість переглядів: 342

Фото без опису

 

 

4 грудня льодова арена «Льодограй» у Богуславі зустрічала учасників зимового Кубку по хокею з шайбою серед аматорів вікової категорії 50+. Сюди приїхали команди з різних областей України, аби довести, що ключка і шайба підкорюються не тільки професіоналам, що це спорт справжніх чоловіків.

На відкриття турніру завітали голова Обухівської районної державної адміністрації Олександр Гомон, представник обласної федерації хокею з шайбою Олександр Данченко, міський голова Віталій Хоменко, генеральний менеджер хокейного клубу «Шершні аматори», учасник бойових дій Леонід Кипиченко, заступник директора ТОВ «Агродом холдінг» Андрій Джемесюк. Поважні гості привітали учасників, побажали перемоги найсильнішим та «запустили» на лід шайбу.

За списком у турнірній таблиці гру розпочали наші «Шершні» з хокейною командою «Сіріус». Цілий день тривали змагання, які, зрештою, й визначили переможця. Ним став вінницький хокейний клуб «Патріот».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень