A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ЗАДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ ЖИТТЯ В ГРОМАДІ

Дата: 17.12.2021 13:19
Кількість переглядів: 616

Фото без опису

 

Кілька років тому компанії «Богуславенерджі», засновником якої є норвезька компанія Scatec Ukraine, була виділена земельна ділянка, на якій облаштували комплекс  сонячних батарей, що перетворюють сонячну енергію в електричну. Відтоді компанія активно долучилась до соціальних проектів громади у чотирьох сферах: медицина, освіта, інфраструктура та лідерство. А саме: було придбано та передано сенсори моніторингу рівня глюкози у крові для дітей, нові крісла для вихованців Центру дитячої та юнацької творчості і Школи мистецтв, відремонтували рентгенівський апарат для центральної лікарні, придбали реагент гіпохлорит натрію для води у житлово-комунальне підприємство, навісне обладнання на сміттєвоз КП «Богуславблагоустрій», надавали допомогу з витратними матеріалами і засобами індивідуального захисту Центру сімейної медицини.

16 грудня в сесійній залі Богуславської міської ради проходила робоча зустріч з представниками компанії, де обговорювали соціальні проекти на наступний, 2022-й рік. На зустріч запросили керівників комунальних підприємств громади, які виокреслили основні потреби.

Зустріч була покликана спільно напрацювати план дій. Результатом розгляду всіх пропозицій буде укладений меморандум про співпрацю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень