A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Підсумки роботи виконавчого комітету Богуславської міської ради за 2021 рік та планування його роботи на наступний 2022 рік, а також затвердження тарифів ТОВ «Богуславкомінвестсервіс» і фінансовий план КП БМР «Богуславське житлово-комунальне підприє

Дата: 28.12.2021 10:16
Кількість переглядів: 784

 

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Богуславкомінвестсервіс» щодо коригування тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії для бюджетних установ, розрахунки тарифів на послуги з теплопостачання бюджетним установам, що надаються ТОВ «Богуславкомінвестсервіс», а також враховуючи розрахунки тарифів на комунальні послуги,  члени виконавчого комітету  прийняли рішення скоригувати, затвердити та ввести в дію з 1 січня 2022 року наступний тариф на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання для потреб бюджетних установ на рівні: тариф на теплову енергію на альтернативних видах палива – 2666,04 грн. за 1 Гкал. (в т.ч. ПДВ 20%).

Фінансовий план КП БМР «Богуславське житлово-комунальне підприємство» на 2022 рік   передбачає  отримання доходів по підприємству у 2022 році в розмірі 62 265 тис. грн.  Загальні витрати на 2022 рік прогнозуються у розмірі 60 957 тис. грн.   Чистий прибуток у 2022 році планується у розмірі 1 768 тис. грн.  У планах підприємства на 2022 рік — подальше вдосконалення та капітальний ремонт водопровідно-каналізаційного господарства та об’єктів теплопостачання.

Члени виконкому затвердили перелік платних послуг, які надаються БККЗ «Будинок культури», КЗ «Богуславська школа мистецтв», та КЗ «Публічна бібліотека» Богуславської міської ради Київської області.

Також розглянули питання про взяття громадян на чергу квартирного обліку, зміни в черзі та зняття з черг;  про надання дозволу на видалення зелених насаджень  після розгляду звернень старост старостинських округів Богуславської територіальної громади про знесення аварійних дерев;  про надання та припинення дозволу на розміщення об’єктів торгівлі та сфери послуг; питання опіки та піклування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень