Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Сервіс «Електронна черга» відновив свою роботу

Дата: 22.07.2022 14:32
Кількість переглядів: 564

Фото без опису

 

З метою створення належних умов для отримання адміністративних послуг, відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» у підрозділах ДМС запроваджено електронний сервіс, який дозволяє здійснити попереднє бронювання місця в черзі для отримання адміністративних послуг з оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон, що скоротить час особистого візиту до підрозділу ДМС.

Запис до електронної черги можна здійснити за допомогою сервісу «Електронна черга», розміщеному на офіційному веб-сайті ДМС за посиланням https://dmsu.gov.ua/services/online.html. Сервіс дозволяє обрати регіон, дату та час відвідування територіального підрозділу ДМС.

За результатами реєстрації в електронній черзі особі надсилається SМS-повідомлення на телефон, де зазначено номер талона, дата та час прийому. Суб’єкт звернення приходить на прийом у час, що зазначений у повідомленні з пакетом документів та квитанцією про оплату адміністративної послуги. У разі неявки особи протягом 2 хвилин бронь у черзі автоматично скасовується.

Зазначаємо, що запис до електронної черги може здійснюватись виключно особою, яка планує отримати послугу, або її законним представником. Також, звертаємо Вашу увагу на те, що за одним талоном надається лише один вид послуги і лише одній особі.

Сергій КЛІЩАР, начальник територіального підрозділу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень