Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

З Днем Знань, дорогі освітяни, учні та батьки!

Дата: 01.09.2022 08:21
Кількість переглядів: 309

Фото без опису

 

Дорогі учні, шановні педагоги, батьки!

Прийміть щирі слова вітання з традиційним вересневим святом — Днем Знань!

На жаль, війна внесла хаос у наше життя, налагоджений і вивірений процес навчання, зламавши багато задумів і планів. Ніхто точно не може сказати, як розвиватиметься ситуація на фронті, та як вона впливатиме на освітній процес в Україні та, зокрема, і в нашій громаді. Проте ми точно знаємо, що доклали всіх зусиль, щоб розпочати новий навчальний рік, як і належить, 1 вересня.

Знаю, що колективи освітніх закладів активно працювали задля того, щоб школи і садочки Богуславщини були місцем безпеки для учнів та вихованців. Комісії різних рівнів перевірили усі будівлі закладів освіти та прилеглі до них території, перевірено системи оповіщення, наявність запасів води та медикаментів на екстрений випадок, проведено тренування персоналу з реагування в разі повітряної тривоги.

З 24 лютого ми всі працюємо в складний час, в складних умовах, але всіх нас об'єднує одна мета — перемогти, відстояти Незалежність задля кращого майбутнього наших дітей.

Шановні освітяни! Я знаю — навчальний рік починається для вас не просто, дуже не просто. Але без вас ми ніяк, без вас ми нікуди. Ви — найкоащі, вмотивовані, потужні, сильні, згуртовані, незламні. Ви можете все — вчити дітей, заспокоювати батьків, займатися збором продуктів харчування та предметів першої необхідності, плести захисні сітки та костюми, варити їсти та мити посуд, розібрати, очистити, підготовити підвальні приміщення, допомогти фінансово, і знаєте і вмієте як організувати освітній процем в таких складних умовах.

Окрема велика вдячність всім педагогам-захисникам України, всім, хто в єдиному строю боронить державу.

Погляньмо правді у вічі, пропри всі старання наші діти сьогодні таки зазнали наслідків війни, стали іншими, але ми маємо їх сприймати такими, як вони є. Сподіваюся тільки, що вони будуть кращими, свідомимим, впевненими у собі та з власною позицією.

Дорогі діти! Вітаю вас із початком нового навчального року! Бажаю кожному з вас підкоряти нові вершини знань, завжди вірити у свої сили, поважати один одного, любити свою країну, шанувати нашу історію, пам'ятати всіх, хто героїчно віддав своє життя за Україну та її майбутнє. Завжди пам'ятайте, що вашими перемогами будуть гордитися батьки та рідні, ваші успіхи надихатимуть вчителів у їх нелегкій, але благородній праці, вашими здобутками пишатиметься вся громада!

З найкращими побажаннями та вірою у Перемогу — міський голова Віталій ХОМЕНКО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень