A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

"Освітянська звитяга Київщини"

Дата: 30.09.2022 08:13
Кількість переглядів: 400

Фото без опису

 

28 вересня 2022 року в місті Бровари відбулося обласне свято з нагоди Дня працівників освіти, яке цього року проходило під гаслом «Освітянська звитяга Київщини».

Під час урочистостей найкращих освітян області було відзначено почесними грамотами та подяками, зокрема: подяками Прем’єр-міністра України, начальника Київської обласної військової адміністрації, грамотами Міністерства освіти і науки України, департаменту освіти у науки Київської обласної державної адміністрації.

Кращих серед кращих педагогічних працівників удостоєно обласної премії за особливі заслуги в галузі освіти «Освітянська звитяга Київщини». Дана премія заснована Київською обласною державною адміністрацією для відзначення працівників системи освіти за їх вагомі професійні досягнення та реалізацію державної політики в галузі освіти.

Дуже приємно, що серед найкращих є і вчитель фізики ОЗО Богуславський академічний ліцей № 1 Володимир Сиротенко, який завдяки своїй наполегливій праці підготував переможців ІІ обласного етапу та ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої Академії наук України в секціях «Експериментальна фізика» й «Електроніка та приладобудування».

Вітаємо Володимира Миколайовича із нагородою, з гідним визнанням його праці і бажаємо здібних учнів та подальших освітніх успіхів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень