A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

21 листопада — День Гідності і Свободи!

Дата: 21.11.2022 08:02
Кількість переглядів: 402

Фото без опису

 

Сьогоднішній день – День Гідності і Свободи – це вшанування тих подій в історії сучасної України, які змінили життя багатьох українців, їх бачення світу, своєї держави і себе.

Під час двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року) українці обирали для себе за найвищу цінність – честь, гідність, свободу свого народу, проявили свою готовність до активності, єдності, і, заради майбутнього – до відданої самопожертви.

Сотня активістів Майдану пожертвували найціннішим, що у них було. Вони віддали свої життя за своїх рідних та за кожного з нас. Вони стояли до кінця, не злякавшись погроз і пострілів. Сьогодні боротьба за незалежність України, її суверенітет, кордони продовжується, і від зовнішньої агресії нас захищають такі ж патріоти й щирі люди, які були на Майданах міст та містечок нашої країни. За цю боротьбу заплачено страшну ціну: своє життя віддали найкращі, серед яких є наші земляки… Це люди, подвиг яких ми будемо пам’ятати вічно, їхня мужність переказуватиметься з покоління в покоління, вони — Герої нашого часу.

Низький уклін тим бійцям, які під час Майданів і повномасштабної російської агресії продемонстрували усьому світу, що здатні захистити державу, зберегти життя мирних громадян. Щира подяка всім, хто долучився до волонтерської діяльності.

Щиро бажаю усі добра, злагоди і непохитної віри, що ми зуміємо зробити все, як єдиний великий народ, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всіх українців, в ім’я щасливого майбутнього нашого підростаючого покоління.

Миру всім нам! Слава Україні! Шана героям!

Міський голова — Віталій Хоменко.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень