Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

З Днем Соборності України!

Дата: 22.01.2023 11:28
Кількість переглядів: 430

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Щорічно, 22 січня, в Україні відзначають День Соборності. 105 років тому українці проголосили незалежність своєї держави і створили Українську Народну Республіку. Ця дата стала початком нової історії єдиної української нації, вільної та незалежної.

Цьогоріч цей день надзвичайно особливий для нашої держави. На жаль, історія повторюється і нам знову доводиться боротися за свою свободу ціною життів кращих синів та дочок України.

Богуславська громада долучилася до відзначення цього всенародного свята. Біля пам’ятника Тарасу Шевченку та пам’ятного знаку загиблим землякам відбулось покладання квітів на знак поваги та глибокої шани до захисників, які віддали своє життя, щоб Україна була суверенною державою. У заході взяли участь депутат обласної ради Арташес Татоян, міський голова Віталій Хоменко, заступники міського голови Олександр Салата і Олександр Гогуля, депутати, військовослужбовці, члени громадських організацій, жителі громади.

Пам’ять борців за незалежну, соборну Україну учасники заходу вшанували хвилиною мовчання…

В нашому сьогоденні твориться нова історія, на сторінках якої золотими літерами буде викарбовано слово ПЕРЕМОГА. Тому надзвичайно важливо пам’ятати наше минуле, аби вільно творити майбутнє.

Слава Україні! Разом до перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень